Eesti keeles

Tehnologija

Ustvarite si dom s Finnlamelli hišo iz brun

Odločitev, da si danes zgradimo hišo iz brun, bo imela velik vpliv na vse naše življenje in na življenje naših otrok. Trendi pridejo in gredo, vendar pa hiša iz brun predstavlja življenjsko odločitev, ki vodi do visoke kvalitete, zanesljivosti in uspeha.

Skrivnost kvalitete Finnlamelli je les 
Finnlamelli bruna so pristen naravni produkt. Kot gradbeni material ima les odlično toplotno vrednost in je izvrsten gradbeni material tudi zato, ker je primeren za različno uporabo. Naša bruna niso obdelana s kemikalijami in prihajajo iz bližnjih gozdov, v katerih se za vsako podrto drevo, posadijo nova mlada drevesa.

Za obdelavo brun uporabimo zelo malo energije, saj je proizvodna linija popolnoma avtomatizirana od leta 2008. Energija, ki jo potrebujemo v tovarni, prihaja iz našega lastnega proizvodnega procesa. V tem procesu uporabimo odpadni les kot okolju prijazen vir energije, ki zagotavlja minimalen vpliv na naravo.

V hišah iz brun je zdravo živeti
Finnlamelli hiše in koče iz brun nudijo zdravo naravno klimo. Struktura sten ni zatesnjena s plastiko ali kemikalijami, zato hiša diha in onemogoča razvoj mikrobov, glivic ali alergenskega prahu. V zimskem času je hiša iz brun prijetno topla, poleti pa blažilno hladna.